Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί η εταιρεία GPSLocate φέρνει εξειδικευμένες συσκευές GPS Tracking και όχι μια συσκευή για όλες τις χρήσεις όπως κάποιες που υπάρχουν στο εμπόριο;

Η εταιρεία μας κάνει συνεχή έρευνα συσκευών GPS εντοπισμού συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις (Cebit, Infosecurity κ.α.), παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα έρευνας. Συνεργαζόμαστε με πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα αυτό και προσπαθούμε να φέρουμε μοναδικές συσκευές με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Πιστεύουμε ότι κάθε συσκευή έχει φτιαχτεί για εξειδικευμένες ανάγκες και γι αυτό φέρνουμε διαφορετικές για ζώα (σκυλιά, κυνηγόσκυλα, πρόβατα, άλογα κλπ), άλλες για αντικείμενα, άλλες για ανθρώπους, άλλες για σκάφη, άλλες για μηχανές και άλλες γι αυτοκίνητα.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση:

  • στην ποιότητα κατασκευής,
  • στην απλότητα και ευκολία χρήσης,
  • στην εταιρεία που κατασκευάζει τις συσκευές,
  • στην μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Οι συσκευές μας έχουν διάρκεια μπαταρίας σε κανονική λειτουργία από 10 μέρες έως 2 μήνες ανάλογα το μοντέλο. Οι αντίστοιχες του εμπορίου με χαμηλότερο κόστος διαρκούν 8-12 ώρες.
  • οι περισσότερες συσκευές μας είναι αδιάβροχες με πρότυπα IP65 , IP67.
  • επίσης φέρνουμε εξειδικευμένες συσκευές ανάλογα την χρήση και δεν έχουμε μια συσκευή για όλα. Εισάγουμε συσκευές για κατοικίδια ή άλλα μεγαλόσωμα ζώα, συσκευές για κυνηγόσκυλα, συσκευές για αντικείμενα, συσκευές για ηλικιωμένους με άνοια, συσκευές για προστασία παιδιών, για μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα.
  • οι συσκευές μας πριν αποσταλούν στον πελάτη, δοκιμάζονται στα εργαστήρια μας με ποιοτικούς έλεγχους καλής λειτουργίας.
  • η τελική τιμή επιβαρύνεται με έξοδα εκτελωνισμού, τραπεζικά έξοδα, υπερβολική φορολογία και εξαιρετικά μεγάλο συντελεστή ΦΠΑ 24%. Η εταιρεία μας έχει απορροφήσει τις προηγούμενες αυξήσεις ΦΠΑ από το 19% στο 23% και στο 24%, χωρίς να αυξήσει τις τιμές.
  • τελικά ισχύει και ο χρυσός κανόνας: "ό,τι πληρώνεις, παίρνεις".

Τι κόστος έχουν;

Δεν έχουν άλλο κόστος από την τιμή αγοράς. Εσείς το μόνο που πρέπει να φροντίζετε είναι στην κάρτα SIM καρτοκινητής τηλεφωνίας που θα χρησιμοποιήσετε στην συσκευή, να υπάρχουν μονάδες.

Ορισμένες εταιρείες χρεώνουν με συνδρομή την απεικόνιση των εντοπισμών στην πλατφόρμα τους. Έχετε πάντως την δυνατότητα επιλογής κατά την αγορά με συνδρομή ή χωρίς συνδρομή.

Πόσο κοστίζει ο εντοπισμός;

Κάθε φορά που θα κάνετε μια κλήση στην συσκευή, η συσκευή ζητά γεωγραφικές συντεταγμένες GPS από τον δορυφόρο και με την χρήση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, στέλνει στο κινητό σας την θέση.

Αν έχετε σύγχρονο κινητό (i-phone, android), τότε πατώντας πάνω στο link που έχει το μήνυμα, εμφανίζεται σε χάρτη Google Maps η θέση της συσκευής.

Κάθε φορά που η συσκευή σας στέλνει θέση, υπάρχει χρέωση μηνύματος κινητής τηλεφωνίας που αφαιρείται από το ποσό της κάρτας SIM. Όσο πιο αραιά ζητάτε εντοπισμό, τόσο μικρότερο κόστος λειτουργίας υπάρχει. 

Βέβαια αν το κινητό σας και ο αριθμός καρτοκινητής της συσκευής είναι της ίδιας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, ΔΕΝ υπάρχει χρέωση για τα μηνύματα.