Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί οι συσκευές μας είναι πιο ακριβές από άλλες συσκευές που υπάρχουν στο εμπόριο;

Η εταιρεία μας κάνει συνεχή έρευνα συσκευών GPS εντοπισμού συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις (Cebit, Infosecurity κ.α.), παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα έρευνας. Συνεργαζόμαστε με πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα αυτό και προσπαθούμε να φέρουμε μοναδικές συσκευές με εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση:

  • στην ποιότητα κατασκευής,
  • στην απλότητα και ευκολία χρήσης,
  • στην εταιρεία που κατασκευάζει τις συσκευές,
  • στην μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Οι συσκευές μας έχουν διάρκεια μπαταρίας σε κανονική λειτουργία από 10 μέρες έως 2 μήνες ανάλογα το μοντέλο. Οι αντίστοιχες του εμπορίου με χαμηλότερο κόστος διαρκούν 8-12 ώρες.
  • οι περισσότερες συσκευές μας είναι αδιάβροχες με πρότυπα IP65 , IP67.
  • επίσης φέρνουμε εξειδικευμένες συσκευές ανάλογα την χρήση και δεν έχουμε μια συσκευή για όλα. Εισάγουμε συσκευές για κατοικίδια ή άλλα μεγαλόσωμα ζώα, συσκευές για κυνηγόσκυλα, συσκευές για αντικείμενα, συσκευές για ηλικιωμένους με άνοια, συσκευές για προστασία παιδιών, για μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα.
  • οι συσκευές μας πριν αποσταλούν στον πελάτη, δοκιμάζονται στα εργαστήρια μας με ποιοτικούς έλεγχους καλής λειτουργίας.
  • η τελική τιμή επιβαρύνεται με έξοδα εκτελωνισμού, τραπεζικά έξοδα, υπερβολική φορολογία και εξαιρετικά μεγάλο συντελεστή ΦΠΑ 23%. Η εταιρεία μας απορρόφησε την προηγούμενη αύξηση ΦΠΑ από το 19% στο 23% χωρίς να αυξήσει τις τιμές.
  • τελικά ισχύει και ο χρυσός κανόνας: "ό,τι πληρώνεις, παίρνεις".

Τι κόστος έχουν;

Δεν έχουν άλλο κόστος από την τιμή αγοράς. Εσείς το μόνο που πρέπει να φροντίζετε είναι στην κάρτα SIM καρτοκινητής τηλεφωνίας που θα χρησιμοποιήσετε στην συσκευή, να υπάρχουν μονάδες.

Πόσο κοστίζει ο εντοπισμός;

Κάθε φορά που θα κάνετε μια κλήση στην συσκευή, η συσκευή ζητά γεωγραφικές συντεταγμένες GPS από τον δορυφόρο και με την χρήση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, στέλνει στο κινητό σας την θέση.

Αν έχετε σύγχρονο κινητό (i-phone, android), τότε πατώντας πάνω στο link που έχει το μήνυμα, εμφανίζεται σε χάρτη Google Maps η θέση της συσκευής.

Κάθε φορά που η συσκευή σας στέλνει θέση, υπάρχει χρέωση μηνύματος κινητής τηλεφωνίας που αφαιρείται από το ποσό της κάρτας SIM. Όσο πιο αραιά ζητάτε εντοπισμό, τόσο μικρότερο κόστος λειτουργίας υπάρχει. 

Βέβαια αν το κινητό σας και ο αριθμός καρτοκινητής της συσκευής είναι της ίδιας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, ΔΕΝ υπάρχει χρέωση για τα μηνύματα.